Particulier

Inboedelopslag particulieren

In de opslagloods van Koster Verhuizingen BV kunt u terecht voor verwarmde en beveiligde opslag van uw inboedel. De meubels worden opgeslagen in houten kisten van 8m3 of 4m3.

Onze ervaren verhuizers pakken de kisten bij u in waarna ze in onze loods worden geplaatst. Een gemiddeld gezin heeft 3-5 kisten nodig. Wanneer u de inboedel retour wenst te ontvangen dan worden de kisten in zijn geheel weer in de verhuiswagen geplaatst en bij u afgeleverd.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een gedeelte van uw inboedel op te laten slaan. Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u ons bellen.

 

De tijdelijke opslag van uw meubilair is vaak erg handig als u  even een ander onderkomen heeft omdat u bijvoorbeeld uw nieuwe woning nog niet kunt betrekken.

Wilt u ruimte creëren tijdens een verbouwing van uw woning of wilt u een nieuwe vloer in de woonkamer, ook dan is een korte opslag zeer handig. Vertrekt u een jaartje naar het buitenland? Uiteraard is het ook mogelijk uw inboedel langdurig op te slaan.

Voordelen van onze opslagruimte

  • Verpakt tegen stof;
  • Verpakt tegen schimmel;
  • Verpakt tegen vocht;
  • Beveiligd opgeslagen.

Mocht u nog niet bekend zijn met het opslaan van goederen. Geen probleem! Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast is het mogelijk om onze opslagruimte te bekijken. Wij begrijpen dat u graag van te voren wilt weten waar uw spullen opgeslagen gaan worden.

Verhuiskisten-kosterverhuizingen
Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?
Malcare WordPress Security