Zakelijk

Zakelijke opslagruimte voor kortere en langere periode

Er is een duidelijk verschil tussen het opslaan van een inboedel van particulieren en zakelijke cliënten. Beide hebben namelijk specifieke behoeften ten behoeve van de opslag van de meubels en inventaris.

 

Wij bieden bedrijven opslagmogelijkheden bij tijdelijke capaciteitsproblemen. Voor iedere onderneming hebben wij een gepaste oplossing om goederen of meubels op te slaan.

Onze opslagruimte in Bodegraven is hier uitermate geschikt voor. Voor een dag, een week, een maand, een jaar. Bespreek de mogelijkheden gerust met ons. Uw eigendommen worden opgeslagen in ons speciaal daar voor ingerichte en beveiligde moderne bedrijfspand in Bodegraven.

Wij bieden ook opslagruimte aan voor Particulieren.

Archiefopslag

Nog steeds kunt u bij Koster Verhuizingen B.V. terecht voor het opslaan van uw statisch archief. Documenten, contracten en dossiers nemen enorm veel kostbare ruimte in bij u op kantoor.

Voordelen van onze opslagruimte

  • Verpakt tegen stof;
  • Verpakt tegen schimmel;
  • Verpakt tegen vocht;
  • Beveiligd opgeslagen.

Mocht u nog niet bekend zijn met het opslaan van goederen. Geen probleem! Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast is het mogelijk om onze opslagruimte te bekijken. Wij begrijpen dat u graag van te voren wilt weten waar uw spullen opgeslagen gaan worden.

Stellingen-1-kosterverhuizingen
Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?
Malcare WordPress Security